Se aude de nu ştiu ce răzmeriță. Am fost şi eu informat că azi duhul răzvrătirii vrea să lucreze. Vă întreb pe voi toți susținătorii lui Florin Ianovici chiar ştiți cine este şi de ce este capabil?

Noutati Crestine

Se aude de nu ştiu ce răzmeriță. Am fost şi eu informat că azi duhul răzvrătirii vrea să lucreze. Dacă au ajuns mesajele fiilor lui „Core, Datan şi Abiram” chiar şi la mine, mesaje care îndeamnă la acțiuni de protest, este foarte sigur că şi Florin Ianovici ştie de ele mai ales că au apărut pe publicația „de casă” care-l promovează şi denigrează conducerea Bisericii lui Dumnezeu.
   Ipocrizia este mare, a acestui om, fiindcă într-o chestiune care nu l-a privit, familia Bodnariu, a ieşit şi a îndemnat PUBLIC să nu se protesteze, unii zic că din Norvegia au intrat în fundația „Viață şi lumină” sute de mii de euro şi de aceea a luptat să împiedice protestele pentru cauza Bodnariu.

Acum, fiindcă este persoana lui în joc şi vizată direct, în mesajul care îndeamnă la răzmeriță  durerea mare este: de ce nu poate să strângă bani?, (acum) Florin Ianovici…

Vezi articolul original 155 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.