Păcatul este o nebunie

Ciprian Barsan

Păcatul este o nebunie, o îmbolnăvire a minții, cancerul sufletului. Păcatul înseamnă ratarea drumului, eșuarea în idealuri, ratarea țintei impuse de Dumnezeu.

Toți oamenii păcătuiesc, acesta este adevărul pe care Biblia îl proclamă. Trăim vremea culturii în care conceptul de păcat este redefinit, reinterpretat, răstălmăcit.

Adevărul este numai unul singur, și acesta este arătat în Scriptură. Noi, oamenii, am greșit ținta, am înșelat așteptările lui Dumnezeu, ne-am înșelat și ne înșelăm pe noi înșine.

Păcatul, oricât de mare sau mic ar fi, ne va despărți de Dumnezeu. Uneori, cerul rămâne închis, deoarece între noi și Dumnezeu intervine păcatul. Dacă zicem că nu avem păcat, ne înșelăm singuri și adevărul nu este în noi; dacă ne mărturisim păcatele, El este Credincios și Drept ca să ne ierte și să ne curățească de orice nelegiuire. Dacă zicem că nu am păcătuit, ne facem mincinoși, și Cuvântul Lui nu este în noi.

Vizavi…

Vezi articolul original 471 de cuvinte mai mult

Un gând despre „Păcatul este o nebunie

  1. Din inima pentru tine Autor post

    Sunt Ţepușu și Păcatul tău , Voi fi prezent zilnic in viaţa și faţa ta Nu te voi părăsi până nu mărturisești public de la amvon ce ai făcut .

    Iosua a zis lui Acan: „Fiule , dă slavă Domnului Dumnezeului lui Israel, mărturisește și spune-mi ce ai făcut, nu-mi ascunde nimic.”

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.