Va trimite Finlanda la închisoare un parlamentar pentru postarea unui verset din Biblie?

https://youtu.be/ewK-PORH7V8

domnule prezbiter dependent de mândrie , imagine și confort
Prin reblogarea aestei postări , pe blogul tău, care circulă de câteva zile, pe internet , sfidezi î-ți bați joc de ,conducera Cultului , Comunității și Bisericii , care nu a luat nicio măsură asupra ta ,atunci când ai declarat de la amvon ,că te-ai lepădat de la credință ,și l-ai vândut pe Domnul Isus ,și pentru că te-ai angajat în discursuri de ură,față de frați și Biserică, pe care ai exprimat-o public de la amvon După cum vezi , „Lumea” ia atitudine când un ales, ,parlamentar al său ,critică sau nu e de acord cu politica guvernului din care face parte .La noi la „creștinii” Cultul Comunitatea ,Biserica ,nu reacționează de loc,din contră îl susține și chiar îl promovează pe „păcătos” ,de parcă ar vrea, să dea dreptate diavolului,că și alții au făcut-o și nu au pățit nimic .

https://youtu.be/ewK-PORH7V8

Ciprian I. Bârsan

Instanța Districtului Helsinki a stabilit data audierii în cazul cenzurării deputatei finlandeze, Päivi Räsänen, pentru 24 ianuarie 2022. În aprilie, procurorul general finlandez a acuzat-o de trei fapte penale. Fostul ministru de interne se confruntă acum cu doi ani de închisoare sau cu amendă, informeazăADF International.

Päivi Räsänen, medic, mamă a cinci copii și bunică a șapte nepoți, este acuzată că s-a angajat în „discursuri de ură” pentru că și-a exprimat public opinia despre căsătorie și sexualitatea umană într-o broșură din 2004, pentru comentariile făcute la o emisiune radio din 2019 și postarea pe Twitter, tot în 2019, adresată conducerii bisericii ei.

„Aștept procedurile judiciare liniștită, încrezătoare că Finlanda va respecta libertatea de exprimare și religioasă consacrate în drepturile fundamentale și convențiile internaționale. Nu voi da înapoi de la convingerea mea bazată pe Biblie și sunt gata să apăr libertatea de exprimare și religioasă în toate instanțele necesare…

Vezi articolul original 43 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.